Welke auto wil je verkopen?
Naam:*
Emailadres:*
Adres:
Postcode & woonplaats:*
Telefoonnummer:*
Voorkeur contact:
Kenteken:*
Merk:*
Model:*
Bouwjaar:*
Kilometerstand:*
Brandstof:
Kleur:*
Transmissie:

APK keuring t/m:
Onderhouds historie
aanwezig?
Eventuele extra's, schades en/of bijzonderheden:
Vraagprijs:*
Betreft het een BTW auto?:
Op zoek naar een andere auto? Zo ja, wat voor?
Voeg eventueel foto's toe


Veelgestelde vragen

Hieronder staan de de meest gestelde vragen opgesomd. Klik op de vraag om het antwoord te lezen

  1. Kan ik met elk soort auto bij jullie terecht?
  2. Wanneer zijn jullie te bereiken?
  3. Hoe gaat het in zijn werk wanneer ik jullie bod accepteer?
  4. Wat is een vrijwaring precies?
  5. Waarom kiezen voor autoinkoopradstad.nl?
  6. Welke delen van het kentekenbewijs heb ik nodig om de auto aan jullie te kunnen verkopen?
  7. Kan ik mijn auto ook aan jullie verkopen als de APK keuring verlopen is?
  8. Ik wil van mijn auto af. Welke stappen moet ik nemen?

1. Kan ik met elk soort auto bij jullie terecht?

Ja, in principe kunt u met alle auto's van alle bouwjaren bij ons terecht. Specifiek zijn wij op zoek naar leuke auto's in goede staat. Maar ook voor bedrijfsauto's, defecte auto's of oldtimers kunt u ons benaderen.

2. Wanneer zijn jullie te bereiken?

Wij zijn 24 uur per dag 7 dagen per week middels ons inkoopformulier te bereiken. Ook kunt u 24 uur per dag per email contact met ons opnemen. Uiterlijk binnen 24 uur nemen wij contact met u op. Telefonisch zijn wij 7 dagen per week te bereiken van 08.00 uur tot 22.00 uur. Daarnaast 24 uur per dag per SMS of whatsapp.

3. Hoe gaat het in zijn werk wanneer ik jullie bod accepteer?

Wanneer u ons bod accepteert maken we in gezamenlijk overleg een afspraak dat wij de auto bij u ophalen of dat u de auto bij ons brengt. In overleg is dit op ieder moment van de dag mogelijk. Wij maken een koopovereenkomst op, waarin de gemaakte afspraken met elkaar staan beschreven. Wij betalen naar uw wens contant of middels een spoedbankoverschrijving en schrijven terplekke de vrijwaring voor u uit. Zodra u de vrijwaring van ons heeft ontvangen valt de auto niet meer onder uw verantwoording maar onder die van ons. Met deze vrijwaring stopt automatisch de wegenbelasting en kunt u de verzekering opzeggen.

4. Wat is een vrijwaring precies?

Een vrijwaring is een bewijs dat de auto vanaf uw naam is overgeschreven op de naam van iemand anders of op naam van een (auto)bedrijf. Met de vrijwaring stopt automatisch de wegenbelasting en kunt u de verzekering van de auto opzeggen. Omdat wij een officieel RDW erkend automobielbedrijf zijn mogen wij de vrijwaring direct voor u uitschrijven. Zo weet u waar u aan toe bent en is alles direct administratief verwerkt.

5. Waarom kiezen voor autoinkooprandstad.nl?

U kiest voor autoinkooprandstad.nl omdat: U een goede, marktconforme prijs voor u auto wilt ontvangen U geen zin heeft in ellenlange discussies en onderhandelingen U liever de extra korting op uw nieuwe auto pakt wanneer u niet inruilt U de zaken administratief goed en snel geregeld wilt hebben U zaken wilt doen met een betrouwbare partner welke zijn afspraken nakomt U snel uw geld wilt ontvangen per spoedoverboeking op de bank of contant U zeker wilt weten dat de afhandeling discreet verloopt en er rekening wordt gehouden met uw privacy.

6. Welke delen van het kentekenbewijs heb ik nodig om de auto aan jullie te kunnen verkopen?

Om de auto te kunnen verkopen heeft u het complete kentekenbewijs nodig te weten: Deel 1, het "dubbele" document waarop alle gegevens van de auto vermeld staan. Deze wordt over het algemeen in de auto bewaard. Deel 2, het tenaamstellingsbewijs waar ook uw persoonsgegevens op staan. Deze wordt over het algemeen in de auto bewaard. Deel 3, het overschrijvingsbewijs. Hierop staan de beknopte gegevens van de auto met daarbij de meldcode. Op de achterzijde staat ook vermeld "Overschrijvingsbewijs". Dit document wordt over het algemeen niet in de auto bewaard maar op een veilige plek binnenshuis. Het APK keuringsbewijs waarop staat tot wanneer de auto gekeurd is en wat de reparatieadviezen zijn. Ook wanneer de APK is verlopen hebben we dit bewijs er graag bij.
» Bekijk hier een voorbeeld van het kentekenbewijs

7. Kan ik mijn auto ook aan jullie verkopen als de APK keuring verlopen is?

Ja dat kan. Wij doen ook graag een bod op uw auto wanneer de APK keuring reeds is verlopen. Zie voor verduidelijking de afbeelding. Mocht u vragen hebben kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Staat het antwoord op uw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op en we beantwoorden hem graag.

8. Ik wil van mijn auto af. Welke stappen moet ik nemen?

Wanneer u het inkoopformulier op de website zo compleet mogelijk invult en daarbij alle gegevens en bijzonderheden van de auto vermeldt nemen wij binnen 24 uur contact met u op. Wij doen een bod, en u beslist of u dit bod accepteert.