Welke auto wil je verkopen?
Naam:*
Emailadres:*
Adres:
Postcode & woonplaats:*
Telefoonnummer:*
Voorkeur contact:
Kenteken:*
Merk:*
Model:*
Bouwjaar:*
Kilometerstand:*
Brandstof:
Kleur:*
Transmissie:

APK keuring t/m:
Onderhouds historie
aanwezig?
Eventuele extra's, schades en/of bijzonderheden:
Vraagprijs:*
Betreft het een BTW auto?:
Op zoek naar een andere auto? Zo ja, wat voor?
Voeg eventueel foto's toe


Oude auto verkopen

Binnen 24 uur contant geld nodig? Snel van uw oude auto af? Of heeft u gewoonweg geen tijd of zin om uw wagen weg te brengen? Het kan ook zo zijn dat uw gebruikte auto door een defect niet meer kan rijden. Is er van bovenstaande kwesties sprake? Dan is het hoog tijd om autoinkooprandstad.nl in te schakelen! Wij taxeren uw auto helemaal voor niets en halen de auto ook nog eens gratis bij u op.

Hoe werkt het?

Als u denkt "Ik wil van mijn auto af", maak dan een afspraak met ons. Dat kan op vele manieren. Een telefoontje is zo gebeurd, maar u kunt er ook voor kiezen om per sms of via het online formulier op onze website in te vullen, zodat wij binnen 24 uur contact met u opnemen. Belangrijk is dat u zoveel mogelijk gegevens over uw voertuig aan ons kunt verschaffen, denk aan gegevens zoals de kilometerstand, het bouwjaar en de hoedanigheid van de auto, des te beter wij u een bod kunnen maken. Wanneer u ons bod accepteert, komen wij uw auto ophalen op een plek en tijdstip naar uw keuze in de Randstad. Wij betalen de auto contant of met spoed per bank. De overschrijving gebeurt ook ter plekke.

Dus ook al heeft u een oude auto, twijfelt u dan niet of u bij ons terecht kunt. Voor de meeste gebruikte auto's, oude tweedehands wagens en defecte auto's, kunt u bij ons terecht. Vaak kunnen wij er nog wel wat mee na een reparatie of met de losse onderdelen. Wilt u dus van die klassieke gebruikte eend of belegen Renault af? En heeft u contant geld nodig en wilt u gebruik maken van de gratis ophaalservice? Maak zo snel mogelijk een afspraak met ons.