Welke auto wil je verkopen?
Naam:*
Emailadres:*
Adres:
Postcode & woonplaats:*
Telefoonnummer:*
Voorkeur contact:
Kenteken:*
Merk:*
Model:*
Bouwjaar:*
Kilometerstand:*
Brandstof:
Kleur:*
Transmissie:

APK keuring t/m:
Onderhouds historie
aanwezig?
Eventuele extra's, schades en/of bijzonderheden:
Vraagprijs:*
Betreft het een BTW auto?:
Op zoek naar een andere auto? Zo ja, wat voor?
Voeg eventueel foto's toe


Hoe uw auto verkopen?

Wanneer u het inkoopformulier op de website zo compleet mogelijk invult en daarbij alle gegevens en bijzonderheden van de auto vermeld nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Uiterlijk doen wij dit binnen 24 uur. Om een goed bod op uw auto te kunnen doen is het voor ons belangrijk dat wij zoveel mogelijk informatie van uw auto beschikbaar hebben. Ook heeft u op de website de mogelijkheid om foto's van uw auto toe te voegen. Hoe meer informatie wij hebben hoe beter wij u van dienst kunnen zijn!

Ook kunt u ons telefonisch bereiken middels 06-10052209. Houdt u alstublieft het kenteken en de kilometerstand bij de hand zodat u direct antwoord kunt geven op de vragen welke wij over de auto zullen stellen. Beschrijft u de auto in alle gevallen zo precies mogelijk, benoem de pluspunten maar ook de eventuele minpunten zo komen we beide niet voor teleurstellingen te staan. Bedenk u zelf ook alvast van te voren wat u zelf graag voor de auto wilt ontvangen, dit praat wel zo makkelijk. Daarnaast is het ook mogelijk dat u per SMS of Whatsapp contact met ons opneemt. Wij zijn u op alle manieren graag van dienst!

Wanneer u ons bod accepteert komen wij de auto ophalen op een plek en tijdstip naar uw keuze. Wij betalen de auto contant of met spoed per bank. Hoe u het wenst. Tevens maken we een koopovereenkomst op en schrijven terplekke de vrijwaring voor u uit. Nadat u de vrijwaring van ons heeft ontvangen vervalt voor u alle aansprakelijkheid wat betreft de auto, hij staat dan op onze naam en valt niet meer onder uw verantwoordelijkheid.

Ook is het mogelijk dat u op afspraak naar ons toekomt, wij zijn centraal gelegen in de randstad tussen Haarlem en Leiden. Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Kortom, u kunt ons op alle mogelijk manieren bereiken, wij zijn u graag van dienst!